Milon

Milon – foretrukket av Einstein😀 Enkelt og effektivt.

Kondisjon

Kondisjonsutstyr med TV, Netflix, og Spotify

Styrkemaskiner - frivekter

Styrkemaskiner og frivekter

Personlig trener og kostholdsveiledning

Restitusjon med hydromassasje

Oppfølging

Advagym treningsapp

Advagym – treningsapp

Body scan

Kroppsanalyse

Water Well

INVITASJON

Milon gir god helsegevinst og resultater på 17,5 minutt

Har du en hektisk hverdag med mange ulike gjøremål og liten tid til trening?

Da er Milon styrke og kondisjon på 17,5 min. noe for deg.

Vår ansvarlig for Milon setter opp programmet slik at maskinene stiller seg inn etter ditt utgangspunkt. I løpet av kun 17,5 min. trener du 6 styrkemaskiner – eksentrisk og konsentrisk (bremseeffekt) – dette medfører 30% mer belastning og raskere progresjon. Alle med kompetanse kjenner godt til dette prinsippet. Milon er ikke nytt, men det er kun veldig få som har satset på Milon i Norge, sannsynligvis pga innkjøpsprisen. Vi er alene om å tilby Milon i Oslo og spør; «kan du sette av 2 x 17,5 min. hver 10. dag?»

Kondisjonstrening  med TV, Netflix, og Spotify

FX har kondisjonsutstyr fra Precor med TV, Netflix, Spotify, mm.

Ikke bli en sofagris, men tren kondisjon mens du ser på TV, dine favorittserier på Netflix, eller hører på dine spillelister på Spotify. Dine tidligere treningsøkter er tilgjengelig om de er lagret, eller du kan velge blant en hel del programmer avhengig av hvilke mål du har. Med slike muligheter glemmer du tiden og økten går lettere.

Styrkeapparater og frivekter

Vi tilbyr rene og godt vedlikeholdte nye apparater av høy kvalitet fra Precor for trening av hele kroppen. 

 Faktum: Mennesket mister 1% muskelmasse for hvert år etter 35 års alderen. Styrketrening er viktig for alle fordi den forbereder oss på ulike hverdagssituasjoner. Vi har alle apparatene som er nødvendig for å utvikle god og funksjonell styrke. Vi har delt senteret opp i sosiale og åpne områder med god plass for frivekter, hantler, kettle bells, plate loaded, styrkemaskiner, funksjonel trening med bur, og vi har den norske oppfinnelsen Booty builder.

Personlig trener og kostveileder

Våre personlige trenere og instruktører har lang utdannelse og erfaring.

Jeg trenger…

 • mer trygghet
 • mer veiledning
 • bedre teknikk
 • å hindre feiltrening og forebygge skader
 • mer fremgang og effektivitet i treningen
 • mer inspirasjon og variasjon
 • mer motivasjon
 • å oppnå et mål
 • kostholdsveiledning

Dersom du svarer JA på et eller flere av disse behovene så kan det være nyttig for deg på bruke en personlig trener.

Restitusjon med hydromassasje

Restitusjon for best mulig treningsutbytte.

Faktum: Treningen gir progresjon med en effektiv restitusjon, samt at du reduserer risikoen for overtrening og belastningsskader. FitnessXpress befester sin stillingen som et mer eksklusivt og komplett treningssenter og har satt inn to tidseffektive og brukervennlige automatiske vannmassasjestoler med varmt, deilig vann. Stolene masserer hele kroppen med varmt vann under trykk. Du ligger tørt og trenger ikke kle av deg. Nyt en god vannmassasje med vanntemperatur opp til 41 grader fra jet-system som masserer hele kroppen. Stolen betjenes lett fra en touchscreen.

Advagym fra Sony

Keep track – stay motivated

Advagym fra Sony er montert på våre styrkemaskiner og hjelper deg å dokumenter og holde orden på treningen din. Hvilke maskiner du bruker, antall kilo du løfter, repetisjoner, sett og at hviletiden blir riktig. Riktig intensitet, variasjon, og frekvens er avgjørende for god progresjon. God progresjon er avgjørende for å opprettholde motivasjonen. 

Kroppsanalyse med Body Scan

Er du eldre eller yngre enn din alder?

Ja, dette kan en kroppsanalyse finne ut av! Alle våre medlemskap inkluderer 1 eller flere analyser. En kroppsanalyse kan finne din kroppssammensetning og gi svar på bl.a.:

 • hvor gammel er kroppen din? (metabolsk alder)
 • hvor mange kalorier brennere du per dag?
 • hvor mange kilo muskler bærer du på?
 • hva er din fettprosent?
 • hvor mye viseralt fett har du? det (indre fettet)
 • hvordan er den muskulære balansen i kroppen? 
 • er det balanse mellom over- og underkropp? 
 • er det balanse i de ulike sidene i kroppen din? 
 • har du mye vann i kroppen?

Det er noen ting man bør kjenne til før man tar en kroppsanalyse. Spør oss!

Oppfølging

Hvem har ansvaret for at du trener?

Selvfølgelig er det deg… Helsen er det viktigste og mest verdifulle du har. «Health is wealth!»

Aktive kunder som er fornøyde og bruker senteret, blir hos oss. Derfor er oppfølging  av våre medlemmer viktig. Dersom du får en telefon eller sms fra oss fordi vi synes du er blitt litt passiv, så håper jeg du setter pris på det og forsøker å komme i gang igjen.

Vi lever av å «selge flere treningsbesøk,» ikke bare nye medlemskap.

Dette har det ikke vært fokusert nok på i vår bransjen, men vi vil at du skal bruke treningssenteret så ofte du kan.

For å gjøre det mer underholdende å trene har vi TV, Netflix og Spotify på kondisjonsutstyret. I tillegg har vi treningkonseptet Milon og verktøyet Advagym som gjør det lettere å «bare komme seg på treningen». Er ikke lysten der, stikk innom for bare å ta en hydromassasje (restitusjon), så tipper vi  lysten kommer.

Alle bør trene Milon en gang i uken. Milon er den enkleste måten å få nok styrke og kondisjon på uavhengig av hva annet du trener. Supplerende trening er flott om du har tid (og lyst), men Milon en gang i uken er fantastisk og gir stor nok helsegevinst. Milon kan faktisk trenes i lunsjpausen, raskt, lett og effektivt.

God helse, kondisjon og styrke er ferskvare og må opprettholdes. Klarer du en økt i uken og en økt i helgen skal du være superfornøyd. Passer du i tillegg litt på kostholdet, så er du godt på vei.

Uten deg kan vi ikke drive et flott treningssenter, takk for at du er medlem og kom deg på FitnessXpress, Intility arena 🙏😀

Water Well

ET UNIKT DRIKKESYSTEM

Et drikkesystem som leverer avkjølt, filtrert og friskt vann. Du kan selv velge om det skal tilsettes energi, vitaminer, kullsyre eller utvalgte smaker.