Vårt konsept

VÅRT

Konsept

FX Club tilbyr et eksklusivt lavterskel treningssenter for voksne

FX Club – for et begrenset antall

Hvorfor ønsker vi et senter for 1000 medlemmer?

I et treningssenter for 1000 medlemmer så trener ca. 150 medlemmer per dag. Dette utgjør ca 50 per time i beste sendingstid mellom kl. 16 og 19. Vi tilby 1000 kvm med helt nytt rent og pent treningsutstyr. Våre medlemmer har med dette god plass og en frihetsfølelse hvor man slipper stå i kø. Vi har i tillegg muligheten til å hjelpe de som ønsker det med bedre service og oppfølging. Ikke bli overrasket om vi husker hva du heter!

Før covid var vi 1055 medlemmer og nå bygger vi oss tilbake. Vi er opptatt av at våre medlemmer velger oss for det vi passer sammen. Vi ønsker at du «reserverer en plass» hvor vi kontakter deg for en uforpliktende gjennomgang slik at du ser hva vi kan tilby deg og vi kan forstå dine behov.

Oppfølging

TETT

Oppfølging

Hvem har ansvaret for at du trener?

Selvfølgelig er det deg… Men vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg!

Aktive kunder som er fornøyde og bruker senteret, blir hos oss. Derfor er oppfølging av våre medlemmer viktig. Vi kontakter deg etter 20, 60 og 270 dager for å sjekke hvordan du har det hos oss og om vi kan hjelpe deg med noe i din treningshverdag.
Vi lever av å «selge flere treningsbesøk,» ikke bare nye medlemskap så gjennom kontakten håper vi å unngå at du blir passiv.
Dette har det ikke vært fokusert nok på i vår bransjen, men vi vil at du skal bruke treningssenteret så ofte du kan.

For å gjøre det mer underholdende å trene har vi TV, Netflix og Spotify på kondisjonsutstyret. I tillegg har vi treningkonseptet Milon og verktøyet Advagym som gjør det lettere å «bare komme seg på treningen». Er ikke lysten der, stikk innom for bare å ta en hydromassasje (restitusjon). Forskning viser at er du giddalaus bør du trene og få energi tilbake. Der kommer det enkle, men effektive konseptet Milon inn. Er du oppspilt bør du restituere med enten en avslappende tur i vår infrarød-sauna, eller 10 min. hydromassasje. Hva med 15 min. i stillerommet for litt meditasjon, det kan heller aldri bli feil i en heltisk hverdag.
Alle bør trene Milon minst en gang i uken. Milon er den enkleste måten å få nok styrke og kondisjon på uavhengig av hva annet du trener. Supplerende trening er flott om du har tid (og lyst), men Milon en gang i uken gir stor nok helsegevinst. Milon kan faktisk trenes i lunsjpausen, raskt, lett og effektivt. Det er kontinuiteten i treningen som gir resultater, ikke skippertakene. 52 Milon-økter i året og vi kan garantere «another you».

God helse, kondisjon og styrke er ferskvare og må opprettholdes. Klarer du en økt i uken og en økt i helgen skal du være superfornøyd. Passer du i tillegg litt på kostholdet, så er du blant de beste i verden. Vanskeligere er det ikke!
Uten deg kan vi ikke drive et flott treningssenter, takk for at du er medlem og bruk FX Club så ofte du kan.

Hvem er vi