Vårt konsept

VÅRT

Konsept

FX Club, mer enn bare en fitness club

FX Fitness Club – et senter for 1000 medlemmer.

Hvorfor ønsker vi et senter for 1000 medlemmer?

I et treningssenter for 1000 medlemmer så trener ca. 150-200 medlemmer daglig. Dette utgjør 40-50 per time i beste sendingstid mellom kl. 16 og 19.
Fordelt på 1000 kvadratmeter og med mye treningsutstyr gir det våre medlemmer god plass og en fantastisk frihetsfølelse. Medlemmer slipper kø og vi har muligheten til å hjelpe de som ønsker det, samt bedre service og oppfølging. Ikke bli overrasket om vi husker hva du heter!

PS!
Før covid var vi 1055 medlemmer og nå bygger vi oss tilbake. Vi er opptatt av at våre medlemmer velger oss for det vi passer sammen. Derfor har vi en «venteliste» hvor vi kontakter deg for en uforpliktende gjennomgang av hva vi kan tilby og for å avdekke hvilke behov du har.

Oppfølging

TETT

Oppfølging

Hvem har ansvaret for at du trener?

Selvfølgelig er det deg… Men vi skal gjøre det vi kan for å hjelpe deg!

Aktive kunder som er fornøyde og bruker senteret, blir hos oss. Derfor er oppfølging  av våre medlemmer viktig. Dersom du får en telefon eller sms fra oss fordi vi synes du er blitt litt passiv, så håper jeg du setter pris på det og forsøker å komme i gang igjen.

Vi lever av å «selge flere treningsbesøk,» ikke bare nye medlemskap.

Dette har det ikke vært fokusert nok på i vår bransjen, men vi vil at du skal bruke treningssenteret så ofte du kan.

For å gjøre det mer underholdende å trene har vi TV, Netflix og Spotify på kondisjonsutstyret. I tillegg har vi treningkonseptet Milon og verktøyet Advagym som gjør det lettere å «bare komme seg på treningen». Er ikke lysten der, stikk innom for bare å ta en hydromassasje (restitusjon), så tipper vi  lysten kommer.

Alle bør trene Milon en gang i uken. Milon er den enkleste måten å få nok styrke og kondisjon på uavhengig av hva annet du trener. Supplerende trening er flott om du har tid (og lyst), men Milon en gang i uken er fantastisk og gir stor nok helsegevinst. Milon kan faktisk trenes i lunsjpausen, raskt, lett og effektivt.

God helse, kondisjon og styrke er ferskvare og må opprettholdes. Klarer du en økt i uken og en økt i helgen skal du være superfornøyd. Passer du i tillegg litt på kostholdet, så er du godt på vei.

Uten deg kan vi ikke drive et flott treningssenter, takk for at du er medlem og kom deg til FX Club på, Intility arena 🙏😀

Hvem er vi