TEAMS

BLI MED PÅ

TEAMS

Hvem har ansvaret for at du trener?

I TEAMs trener gruppen på 4 til 6 stk. sammen med personlig trener (PT) 1 gang i uken.

I TEAMs trener gruppen på 4 til 6 stk. sammen med personlig trener (PT) 1 gang i uken. I tillegg skal man trene minst en (1) økt som avtalt med PT. Hver gruppe får tett oppfølging fortløpende av sin trener. Man trener i teamet i 20 uker, som sikrer en personlig oppfølging frem til mai måned. I alle gruppene gjør man individuelle tilpasninger og hensyn til hver og en, så det er ingen krav til fysisk form før oppstart.

I Teams er det halve prisen på PT og vi har følgende grupper:

Sterke kvinner

Dette er gruppen for deg som vil fokusere på å bli sterkere og samtidig lære riktig teknikk for de viktigste øvelsene med frivekter. Du vil få kunnskap om hvordan du evaluere og periodisere treningen din slik at du blir sterkere uten å få skader.

Sterke menn

Dette gruppen er for deg som vil lære riktig teknikk for de viktigste øvelsene med frivekter. Du vil lære hvordan du skal evaluere og periodisere treningen din for å få utvikling og bli sterkere uten å få skader.

Livsstilsreisen

Dette er gruppen for deg som ønsker å lære noen enkle grep for å bli sunnere, slankere og mer livsglad. Gruppen har en helhetlig tilnærming til helse. Intensjonen er å få økt livsgnist, inspiras- jon til hvordan man kan spise seg frisk og energisk i tillegg til å fokusere på trening med høy forbrenning.